border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border
Amsterdam Studio 1
Amsterdam Studio 2
Amsterdam The Chapel
Utrecht Studio 1
Utrecht Studio 2

> Utrecht Studio 1 - Control Room

Het centrum van deze controle ruimte wordt gevormd door de AVID ProControl met ProTools HD systeem, een hoogstaand opname, mix en editing systeem voor alle soorten muziek en audio post production. Diverse analoge en digitale outboard en onze vele plugins complementeren de techniek.

De controle ruimte van ruim 20m2, ontworpen door Evert Veldkamp, is een natuurlijk klinkende omgeving met zeer nauwkeurige afluistermogelijkheden. De studio is volledig doos-in-doos gebouwd, dus volledig geďsoleerd van de andere ruimtes in het pand. Het unieke daglicht zorgt voor een prettige werkomgeving waar je rustig de hele dag kun vertoeven.

Naast de studio bevindt zich onze loungeruimte met grote bar. Vanuit hier zijn ook de studio opnames te volgen op een 42” plasma. Het is een prettige ontmoetingsplek voor lunch, borrel en buffet diner en tevens zeer geschikt als greenroom ter voorbereiding op de sessies. En, ook geschikt voor een feestje! Er is een complete DJ set, een professionele lichtinstallatie en…. een rookmachine.

> Utrecht Studio 1 – Recording Area

Studio 1 heeft een mooie opnameruimte geschikt voor de meeste soorten muziek en audio opname. Het is een compacte ruimte van 18 m2 perfect voor het inzingen of inspelen van een CD, zowel voor solisten, secties alsmede niet al te grote bands. In de ruimte kunnen maximaal zo’n 15 personen tegelijk zingen, maar hij wordt ook veel gebruikt voor voice-over opnames.

De ruimte – ontworpen door Evert Veldkamp – kenmerkt zich door een eerlijk en helder geluid. Uiteraard is de studio voorzien van daglicht. In verband met de beschikbare ruimte is de studio niet standaard voorzien van een vleugel. Optioneel zorgen we daar natuurlijk voor. Voor de optimale isolatie is ook deze studio volledig doos-in-doos gebouwd.

Alle studio’s zijn voorzien van een ‘schone’ aarde, compleet op zichzelf staande electrische voorzieningen en van een snelle internet verbinding.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
home