border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Luisterboek opnemen

VaVaVoom! produceert alle typen luisterboeken voor gerenommeerde uitgeverijen en producenten. In onze geluidsstudio’s te Utrecht en Amsterdam bieden wij uitstekende mogelijkheden om uw luisterboek op een professionele manier in te laten spreken.

Hier vindt u enkele voorbeelden.

luisterboek luisterboek

>1 De stem en regie
Regelmatig worden de Nederlandse boeken door de auteur zelf ingesproken. Ook benaderen we vaak bekende Nederlanders of andere professionals uit de mediawereld geroemd om hun vertelkunst en stem. Wij hebben een zeer groot netwerk ervaren stemmen en regisseurs. Dat betekent dat we u snel een passend voorstel kunnen doen voor een stem die bij uw luisterboek past. Uiteraard kunt u ook zelf een geschikte stem aandragen. U kunt er op rekenen dat uw luisterboek optimaal zal worden ingesproken. Een proefopname is natuurlijk geen probleem.

>2 De opnames
Het opnemen van het luisterboek  vindt plaats in onze eigen geluidsstudio’s in Utrecht of Amsterdam. Beide studio’s zijn zeer prettige ruimtes om in te werken voor alle betrokkenen. Bij het opnemen van uw luisterboek is altijd een van onze technici aanwezig en vaak ook een regisseur die de opnames opstart en zorgvuldig begeleidt.

>3 Afwerking
Na de opname van het luisterboek zorgen we ervoor dat de ruwe audio opgeschoond en gemonteerd wordt tot het definitieve luisterboek. Deze versie krijgt u als opdrachtgever ter goedkeuring. Hierna maken we voor u de master gereed voor duplicatie op CD en kunnen indien gewenst de CD’s laten persen en verpakken. Wij hebben concurrerende prijzen en kunnen meestal snel leveren. Ook kunnen we uw luisterboek gereed maken als download en het afspelen in mp3- of andere mediaspelers.

Onze projectmanager is uw aanspreekpunt voor het hele product.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
home