border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Demo opnemen

Naast een reguliere cd opnemen, kun je bij VaVaVoom! ook je eigen demo opnemen. Dit kan een zangdemo of stemdemo zijn. Wij hebben studio’s in Amsterdam en Utrecht.

> Zangdemo

Onder begeleiding van een ervaren zangproducer en studiotechnicus ga je aan de slag en kun je één of meerdere nummer(s) voor je demo opnemen. Onze zangproducers weten zowel ervaren als minder ervaren zangers en zangeressen met de juiste tips tot een verbluffend eindresultaat te begeleiden. Na het opnemen van je demo zal de technicus alles mixen en afwerken tot een professioneel eindresultaat. Je krijgt je demo direct mee naar huis!

Voor deze opnames bieden wij verschillende pakketten aan. Kijk op ZangTalent.nl voor alle mogelijkheden.

Naast een demo opnemen is het ook een leuk idee om een cd op te nemen als bedrijfsuitje in Amsterdam of Utrecht.

> Stemdemo

Voor een professionele voice-over of stemacteur is het hebben van een goede stemdemo een vereiste. Bij VaVaVoom! kun je uitstekend een demo opnemen, begeleid door een ervaren regisseur. Wij bieden een faciliteit waar je stemdemo met de hoogste zorg kan worden vervaardigd. Graag helpen we je ook met het opstellen van de juiste teksten voor jouw stemdemo, eventueel ondersteund door muziek of geluidseffecten.

Neem contact met ons op voor onze tarieven.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
home