border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border
Amsterdam Studio 1
Amsterdam Studio 2
Amsterdam The Chapel
Utrecht Studio 1
Utrecht Studio 2

> Amsterdam Studio 1 – Control Room

Het centrum van deze controle ruimte wordt gevormd door de Euphonix System 5MC console, een fantastisch opname, mix en editing systeem voor alle soorten muziek en audio post production. Euphonix consoles zijn wereldwijd alleen in topstudio’s te vinden.

De Euphonix integreert op sublieme wijze meerdere DAW’s zoals ProTools, Logic en andere EUCON appliclaties waarmee wij werken. Diverse analoge en digitale outboard en onze vele plugins complementeren de techniek.

De studioruimte, ontworpen door Ben Kok, is een natuurlijk klinkende omgeving met zeer nauwkeurige afluistermogelijkheden. Ook het daglicht zorgt voor een prettige werkomgeving waar je rustig de hele dag kun vertoeven.

Op de bovengelegen 2e verdieping bevindt zich onze verbazingwekkende loungeruimte The Chapel, een voormalig onderdeel van de naastgelegen Posthoornkerk. Een unieke ontmoetingsplek voor lunch, borrel en diner en tevens zeer geschikt als greenroom ter voorbereiding op uw sessies.

> Amsterdam Studio 1 – Recording Area

Studio 1 heeft een mooie opnameruimte geschikt voor de meeste soorten muziek en audio opname. Het is een compacte ruimte perfect voor het inzingen of inspelen van een CD, zowel voor solisten, secties alsmede niet al te grote bands. In de ruimte kunnen maximaal zo’n twintig personen tegelijk zingen.

De ruimte – ontworpen door akoesticus Ben Kok – kenmerkt zich door een bijzonder warm en helder geluid. Voor uw gemak is de ruimte tevens voorzien van een kleine bar en een 32” lcd scherm. I.v.m. de beschikbare ruimte is de studio niet standaard voorzien van een vleugel. Optioneel zorgen we daar natuurlijk voor.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
home