VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
Home Page
border

> Tips & Links

Aanleverspecificaties

Audio

• Elk formaat, maar het liefst 24/48 bits, 48 kHz, wav of aiff
  • ProTools / Logic sessions kunnen wij lezen. Check even de juiste versie. Andere workstations kunnen exporteren naar OMF
  • OMF, inclusief offline audio, geen video

Video

• QuickTime movie file

Aanleveren

• U kunt inloggen op onze site of FTP met uw inloggegevens. Ook werken we regelmatig met transferservices als WeTransfer of YouSendit
  • Via email (kleinere bestanden)
  • USB stick / HardDrive / DVD / CD

Uiteraard kunt u ons altijd even bellen of emailen als u technische vragen of problemen heeft.

Links

www.bumastemra.nl
www.bumacultuur.nl
www.sena.nl

Meer informatie?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
VaVaVoom! YouTube ChannelVaVaVoom! MUSIC Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
Home Page