VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Hitworks Publishing

Hitworks Publishing is onderdeel van VaVaVoom! Music Company. Deze muziekuitgeverij is eind vorige eeuw gestart om de uitgaverechten van composities die bij VaVaVoom! MUSIC gemaakt worden te beheren en te exploiteren. Zij heeft haar werkterrein vervolgens uitgebreid en ook andere creatieven en hun werken getekend en vertegenwoordigd. Doel is om het gebruik van haar copyrights te stimuleren en optimaal te exploiteren via radio en televisie, commercials, downloads, internet, games en mobiele telefonie.

Belangrijk voor televisieproducenten, maatschappijen en collega-muziekuitgevers wellicht: de creatieven bij VaVaVoom! zijn niet altijd op voorhand verplicht om hun materiaal onder te brengen bij Hitworks Publishing. Dit betekent dat de uitgaverechten van VaVaVoom! producties vaak 'onderhandelbaar' zijn.

Talent

Hitworks is zeer geïnteresseerd in nieuw creatief talent: componisten/tekstschrijvers, artiesten of bijvoorkeur een combinatie van die twee. Wij zoeken uniek materiaal!
Als je ons een demo wilt sturen denk dan aan het volgende:
- stuur alleen je beste werk(en);
- stuur veel informatie over jezelf mee;
- stuur foto’s en filmpjes;
- Voor alles geldt: het liefst via internet, dus graag een email met links sturen naar je website, myspace, youtube, etc. !

Hitworks Publishing kun je bereiken op hetzelfde adres als
VaVaVoom! Music Company:
Haarlemmer Houttuinen 181 · 1013 GM AMSTERDAM · tel: +31 (0)20 - 625 54 44
of stuur ons een e-mail

Meer informatie?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
VaVaVoom! YouTube ChannelVaVaVoom! MUSIC Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
Home Page