border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Voice-over Opname & Talent Casting

VaVaVoom! STUDIOS worden veelvuldig geboekt voor voice-over-opnames. Of het nu gaat om een radio- of televisiecommercial, audiotour, luisterboek, videogame, ADR, nasynchronisatie , bedrijfsfilm of een voice response systeem (IVR), bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw opnames.

Met de nieuwste studio-apparatuur worden alle sessies op 24-bit en 96 kHz opgenomen. Hiermee is superieure kwaliteit gewaarborgd. Bovendien kan VaVaVoom! uw opnames op alle mogelijke formaten aanleveren.

Ook is het mogelijk om, direct na de opnames, de (bewerkte) geluidsbestanden op onze beveiligde FTP-server te zetten. U ontvangt van ons een inlognaam en wachtwoord en kunt zo alles downloaden. Erg handig als uw opdrachtgever bijvoorbeeld in het buitenland gevestigd is en snel de bestanden wil hebben.

Indien gewenst nemen wij ook de casting en boeking van de stemacteurs voor onze rekening. Behalve de bij de bekende stembureaus aangesloten acteurs, beschikt VaVaVoom! over een eigen bestand met stemacteurs. Voor elk project kunnen we een passende stem binnen uw budget vinden. Dat scheelt u weer een hoop rompslomp.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
home