border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Routebeschrijving

VaVaVoom! Utrecht,
Pieterstraat 5
3512 JT, Utrecht

Vanuit de richtingen Amsterdam / Den Bosch / Breda (De A2) en Den Haag/ Rotterdam (De A12):
Volg bij knooppunt Oudenrijn de richting Arnhem via de ringweg Utrecht Zuid. U passeert de afritten 16 (Nieuwegein) en 17 (Kanaleneiland), en neemt de volgende afrit, nr. 18 (Hoograven). Volg de grote rotonde naar links en rij onder de snelweg door, dan rechts richting Hoograven. Op de Waterlinieweg (let op: 70 km/u!) passeert u twee afritten, respectievelijk Lunetten/Hoograven en Stadion Galgenwaard. Ook de volgende afrit richting o.a. Amersfoort en De Uithof passeert u. U komt nu bij rotonde "de Berekuil". Ga hier driekwart rond richting Wittevrouwen. U rijdt nu Utrecht in over de Biltstraat.
Zie verder hieronder: "Vanaf de Biltstraat".


Vanuit de richting Hilversum (A27):
U passeert afrit 31 (Ring Utrecht Noord) en neemt afrit 30 (Veemarkt). Bij de 1e stoplichten gaat u rechtsaf. Bij de eerstvolgende rotonde (het Kardinaal Alfrinkplein) gaat u linksaf (driekwart rond). De eerstvolgende rotonde die u tegenkomt is de zgn. "Berekuil". Ga hier rechtsaf richting Wittevrouwen (de rotonde een kwart rond), Utrecht in over de Biltstraat.
Zie verder hieronder: "Vanaf de Biltstraat".


Vanuit de richtingen Arnhem (De A12) en Den Bosch / Breda (De A27):
Volg bij knooppunt Lunetten de richting Den Haag / Rotterdam (ring Utrecht Zuid). U neemt de eerstvolgende afslag, afrit 18 (Hoograven). Ga onderaan de afrit rechtsaf. Op de Waterlinieweg (let op: 70 km/u!) passeert u twee afritten, respectievelijk Lunetten/Hoograven en Stadion Galgenwaard. Ook de volgende afrit richting o.a. Amersfoort en De Uithof passeert u. U komt nu bij een rotonde, de zgn. "Berekuil". Ga hier driekwart rond richting Wittevrouwen, Utrecht in over de Biltstraat.
Zie verder hieronder: "Vanaf de Biltstraat".


Vanuit de richting Amersfoort (A28):
Rijd bij knooppunt Rijnsweerd door tot aan de T-splitsing met de stoplichten. Ga hier rechtsaf. U komt nu bij een rotonde, de zgn. "Berekuil". Ga hier driekwart rond richting Wittevrouwen, Utrecht in over de Biltstraat.
Zie verder hieronder: "Vanaf de Biltstraat".


Vanaf de Biltstraat:
Nadat u rotonde De Berekuil driekwart bent rondgereden rijdt u op de Biltstraat. Direct na de spoorlijn slaat u linksaf, de Snellenlaan in. Rechts van u ziet u het landhuis van DTZ Zadelhoff makelaars. De Snellenlaan gaat na een kleine rotonde vanzelf over in de Maliebaan. Nadat u de stoplichten bent gepasseerd slaat u na een paar honderd meter rechtsaf, de Maliesingel op. Hierna slaat u linksaf, de brug over en gaat u direkt rechts. U rijdt nu op het Hieronymusplantsoen. Ga met de bocht mee naar links en sla vervolgens rechtsaf de Kromme Nieuwe Gracht op. Aan het einde van deze straat volgt een T-splitsing. Sla nu linksaf. Rijd door tot de volgende T-splitsing (Domkerk) en ga links. Rijd rechtdoor en sla aan het eind van de weg linksaf de Pieterstraat in. VaVaVoom! Music Company kunt u na enkele meters vinden op nr. 5. Parkeren kan op de Kromme Nieuwe Gracht of in de nabijgelegen parkeergarage Kruisstraat.


Route naar Parkeergarage Kruistraat vanaf VaVaVoom! (± 3 minuten lopen):
Rij de Pieterstraat uit en rij rechtdoor totdat u uitkomt op de Nobelstraat. Hier moet u rechtsaf. Bij de 1 e stoplichten slaat u linksaf en volgt de weg met een bocht naar links (hier staan ook stoplichten). Bij de volgende stoplichten slaat u rechtsaf de Biltstraat op. Sla de 2e straat rechts in, dit is de KRUISSTRAAT. Je rijdt hier feitelijk op de busbaan, maar dat mag in de Kruisstraat. Na een paar honderd meter is er rechts in het flatgebouw een ingang naar de ondergelegen parkeergarage. Lopen naar VaVaVoom! zie onder.


Vanuit Parkeergarage Kruisstraat naar VaVaVoom! (± 3 minuten lopen):
Loop de parkeergarage uit en ga rechtsaf. Steek de Wittevrouwensingel over richting het water en loop links om de Stadsschouwburg heen. Ga rechtsaf, de Nobelstraat in, langs de Stadsschouwburg. Neem nu de tweede straat links, de Muntstraat. Deze loopt over in de Pieterstraat (aan het eind zie je de Pieterskerk). VaVaVoom! zit links op nummer 5.


Openbaar vervoer: lopend vanaf station Utrecht C.S.:
Zodra u de stationshal uitloopt in de richting van Hoog Catharijne kunt u naar beneden, links naar de stadsbussen, rechts naar de streekbussen. Ga rechts richting de streekbussen naar beneden. U kijkt nu tegen het Hoog Catharijnecomplex aan. Ga rechtsaf de straat op die evenwijdig loopt aan Hoog Catharijne, u loopt nu langs grote hoeveelheden fietsenrekken /-wrakken. Op een gegeven moment gaat het fietspad naar links. Volg het fietspad. U ziet een stoplicht, hier steekt u rechtdoor over, lopend op een brug over een autoweg. U loopt nu over de Mariaplaats. Aan het eind gaat u rechts en direct weer links de Zadelstraat in, waarna u rechtdoor loopt totdat u letterlijk onder de Dom loopt. Nu bevindt u zich op het Domplein, de Domkerk aan de overkant. Met de Domtoren in de rug ziet u een straat links langs de Domkerk lopen, de Voetiusstraat. Deze gaat u in, en loopt u uit tot de dwarsstraat (Achter St. Pieter). Loop rechtdoor het Pieterskerkhof op: rechts het Venduhuis en de Pieterskerk. De eerste straat linksaf is nu de Pieterstraat.


De stad vanuit VaVaVoom! verlaten:
Rij de deur uit en ga rechtsaf, de gracht over. Je komt op een winkelstraat (Nobelstraat), ga hier rechtsaf. Ga rechtdoor, over een brug, weer rechtdoor (Nachtegaalstraat). Ga bij de stoplichten linksaf de Maliebaan op. Aan het einde rechtsaf, de spoorweg over. De weg al slingerend volgen. Bij de stoplichten ga je rechtsaf, de rotonde ‘de berekuil’ op. Rechts aanhouden. Dit is de rondweg. Na een aantal kilometer zijn er afslagen naar de richtingen Breda, Hilversum en Amersfoort. Volg de rondweg en de diverse afslagen in de richtingen Nieuwegein, Den Haag, Amsterdam en Arnhem komen vanzelf.


Bij het opstellen van deze routebeschrijving is rekening gehouden met de werkzaamheden die er op dit moment in en om Utrecht plaatsvinden. Voor de meest recente informatie kun je kijken op: www.utrecht.nl/bereikbaar.

NB: U kunt onze uitgebreide routebeschrijving ook downloaden in PDF formaat. Klik hier om het document te openen, of klik 1 x op uw rechtermuisknop en selecteer 'doel opslaan als' om het op uw harddisk op te slaan.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
home