Welcome To VaVaVoom!
border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Over VaVaVoom!

VaVaVoom! is een full-service muziek- en audioproductiehuis gevestigd in Amsterdam. Met onze drie business-units MUSIC, STUDIOS en EVENTS zijn we een succesvolle en belangrijke speler op de Nederlandse markt.

VaVaVoom! MUSIC

Componeert en produceert muziek en sounddesign voor televisieprogramma's, commercials, online toepassingen,  documentaires, films en artiesten.

VaVaVoom! STUDIOS

Houdt zich bezig met audio-postproduction en opname van muziek en audio. Zo worden er bijvoorbeeld erg veel voice-overs opgenomen en commercials geluidsmatig nabewerkt.
Deze unit exploiteert tevens de state-of-the-art geluidsstudio’s.

VaVaVoom! EVENTS

Organiseert en produceert multimediale groepsuitjes en workshops met een rode draad van muziek, kunst, media en entertainment.

Onze units zijn een echte familie, met gedeelde ideeën, waarden, interesses en doelstellingen. Ze worden gestimuleerd zelfstandig te zijn, maar ze zijn er uiteraard om elkaar te helpen.

Wij geloven het verschil te kunnen maken. De combinatie van creatieve en professionele medewerkers, de allerbeste faciliteiten en redelijke prijzen gekoppeld aan een uitstekende service maakt VaVaVoom! de ideale partner.

Deze website geeft u hopelijk een goede indruk van onze activiteiten en bovengenoemde idealen. Als u opmerkingen heeft of feedback wilt geven, nodigen we u graag uit dit te doen.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 ­- 625 54 44

Contactformulier
VaVaVoom! YouTube ChannelVaVaVoom! Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
Home Page