VaVaVoom! Events
border
VaVaVoom! MUSIC
border
VaVaVoom! STUDIOS
border
VaVaVoom! EVENTS
border
border
Home Page
border

> Over VaVaVoom! Events

Al vanaf 1998 is VaVaVoom! Events marktleider in het organiseren van CD opnames voor bedrijfuitjes, teambuilding activiteiten en andere groepsuitjes. VaVaVoom! Events heeft beschikking over haar eigen geluidsstudio’s en heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan op het gebied van muziek- en audioproducties voor zeer uiteenlopende gezelschappen en groepssamenstellingen.

Het succesvolle concept van VaVaVoom! Events is gestart op haar vestiging te Utrecht. In 2007 opende zij haar deuren in Amsterdam op een mooie locatie aan de rand van de Jordaan.

Inmiddels is het aangeboden programma uitgebreid. Naast de unieke CD opnames kun je tegenwoordig ook in de studio’s ‘Je Eigen Videoclip Maken’ en ‘Je Eigen Radiocommercial Maken’. Alle huidige én toekomstige uitjesprogramma’s zijn altijd exclusief en hebben een rode draad van muziek, kunst, media en entertainment. Unieke concepten van de allerhoogste kwaliteit tegen een redelijke prijs!

In relatief korte tijd is VaVaVoom! Events uitgegroeid tot een professionele organisatie met zo’n vijftien ervaren, vakkundige en enthousiaste medewerkers.

VaVaVoom! Events is onderdeel van moederbedrijf VaVaVoom! Music Company. Twee andere onderdelen - MUSIC en STUDIOS - van dit bedrijf houden zich vooral bezig met muziekcompositie en –productie voor de televisie- en reclamewereld. Tevens exploiteren zij de geluidsstudio’s voor audionabewerking en opname van bijvoorbeeld voice-overs.

Meer informatie of boeken?

Tel: 020 -­ 625 54 44

Contactformulier

Waarom VaVaVoom! Events?

vinkDe eerste in Nederland
vinkHoogste kwaliteit
vinkScherpe prijzen
vinkAll-in programma´s mogelijk
vinkOp maat mogelijk
vinkCentraal gelegen
vinkWeekends open
vinkGeen boekingskantoor
vinkBoek nu, betaal later
VaVaVoom! YouTube ChannelVaVaVoom! EVENTS FacebookVaVaVoom! EVENTS Twitter
All content and Images are property of VaVaVoom! Music Company.
Print me!
Home Page